Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bibliocursa

Aquesta activitat de promoció a la lectura dirigida al públic de 6 a 13 anys, és una de les activitats estrella de l'estiu.

Es proposa als infants i joves inscrits llegir 8 contes i llibres adients a la seva edat i resoldre 3 jocs d'investigació.

Hi haurà dos grups:6a Bibliocursa.jpg

*Vermells de 6 a 9 anys

*Verds de 9 a 13 anys

Cada participant entrega un resum, un cop finalitzada la lectura per valorar si s'ha llegit el llibre, o no. 

 

Tenen temps durant tot l'estiu d'anar aconseguint les enganxines del carnet de la bibliocursa. Tots els participants que finalitzen el repte lector obtenen un obsequi (aquesta edició comptarem amb vals de descompte, espectacles, electrònica, llibres...) i un diploma que recullen el dia de la Festa de la Bibliocursa, a més d'un berenar.

Fins a l'edició del 2018 es contava amb un jurat que es llegeixia tots els resums entregats i escollien els millors resums presentats, i s'entrega un premi especial, als dos participants que millor els haguessin redactat.

A partir del 2019 no es compta amb jurat i els premis, tots del mateix valor, es sortejen el dia de la festa de la bibliocursa.

Durant l'estiu hi ha un racó a la biblioteca on es seleccionen i s'exposen diferents llibres que poden agafar en préstec i són recomanats per la bibliocursa.

Us hi podeu apuntar a partir del dia 15 de juny de 2020!

Prepareu-vos per viatjar, emocionar-vos i gaudir amb els contes que us esperen aquest estiu a la 6a Bibliocursa!

DSCN0709.JPG

20180611_181959.jpg

Document Actions