Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CIRCULAR COVID-19 - Cervià de les Garrigues

Des de l’Ajuntament ens dirigim a vosaltres després de les mesures urgents que ha decretat l’estat espanyol pel tema del coronavirus. Ja fa una setmana que ens van avisant que aquest contagi podria anar a més. Per això, i després de l´allau de contagis dels últims dies, hem de prendre les mesures oportunes que ens demanen els nostres governants, perquè volem que tots ens en sortim sans i estalvis.

DILLUNS 16 MARÇ 2020

Benvolguts/des  cervianencs  i  cervianenques

Com ja sabeu, des del divendres passat, a Cervià estan clausurats  tots els equipaments de l’Ajuntament: biblioteca, casal de la gent gran, poliesportiu i sala municipal. Pel que fa al tanatori, en el cas d’haver-hi una defunció, tan sols podria anar-hi la família. Evidentment, també vam suspendre totes i cadascuna de les activitats de la Setmana Cultural i el cinema.

Després de trucar a tots els restaurants i bars del nostre poble, va ser unànime la resposta de tancament per la seguretat de tothom, tot i que l’estat espanyol encara no havia aprovat el decret de tancament total. Moltes gràcies per la seva col·laboració.

Des de la parròquia també s’ha decidit suspendre tots els actes religiosos fins a nou avís.

A partir de dilluns 16 de març, les mesures per al nostre poble seran de màxima seguretat com a tot el país, tan sols podran obrir els establiments de serveis com  la farmàcia, el forn de pa, la botiga de Guissona o la peixateria. L’estanc  en principi romandrà obert de 11:00h a 13:00h, Lo Quiosc romandrà obert amb horari restringit per tal de repartir la premsa,  la perruqueria Grem, la perruqueria Núria i ca la Ramona romandran tancades fins a nou avís.

El consultori mèdic romandrà obert per a consultes urgents. Per tant si teniu alguna urgència caldrà trucar al telèfon del consultori  973178124, on  el sanitari valorarà el tipus d’urgència. En el cas que algun veí li caduqui la recepta electrònica, també pot trucar al telèfon 973178124 on serà atesa la seva necessitat. En cas que hi hagi algun canvi us ho comunicarem a través de l’ebando.

A l’ajuntament, el personal de les oficines treballarà a porta tancada. En cas d’algun problema o necessitat podeu trucar al 973178002 en horari d’oficina de 09:00h a 13:00h. i es valorarà l`atenció necessària. Al carrer, els treballadors de l’Ajuntament vetllaran per mantenir la neteja i tenir cura dels desperfectes i o urgències que puguin sorgir dins el municipi.

Tots els treballadors, autònoms i assalariats, hauran de complir les normes de seguretat que exposa Protecció Civil a través dels comunicats emesos. L’ajuntament vetllarà perquè així sigui.

Per últim, recordeu que, cal rentar-se les mans abans de sortir de casa, no estossegar o esternudar prop d’altra gent, guardar la distància de seguretat recomanada i sortir de casa com menys millor. Aquestes mesures estan pensades per a la nostra seguretat i perquè tots i cadascun de nosaltres  puguem sortir d’aquesta pandèmia de la millor manera i, dins de les nostres possibilitats, intentar que el virus no entri a les nostres llars o bé que en desaparegui al més aviat possible.

Des de l’Ajuntament, us desitgem molta salut i us donem les gràcies per la vostra comprensió i la vostra col·laboració.

L’alcaldessa

Mercè Rubio Carré

Cervià de les Garrigues, 16 de març de 2020.