Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

#SantJordiGarrigues

La idea del #SantJordiGarrigues sorgeix per tota aquella gent que vulgui conservar la tradició del llibre i rosa i alhora donar suport a les entitats i petites empreses culturals comarcals en aquests moments tan difícils per a tots. Amb aquesta iniciativa pots posar el teu gra de sorra a la tradició des del confinament: el llibre de Fonoll i la rosa solidària de Talma.

DIMECRES 15 ABRIL 2020

La Llibreria Quaderns, Lo Quiosc de Cervià de les Garrigues, Quiosc de Juneda, l’Associació Talma (botigues de les Borges i Juneda) i l'Editorial Fonoll oferim un Sant Jordi de proximitat, solidari, responsable i tan cultural com altres anys a la nostra comarca.

Totes les compres es faran online a través de la pàgina web www.editorialfonoll.cat, i es podrà escollir la manera d’obtenir la compra. En l’opció de recollida al punt de venda, també ajudaràs amb el 30% a la llibreria/quiosc que hagis escollit. Recomanem que escolliu aquesta opció per donar encara més suport al comerç local.

 • Recollida al punt de venda (30% de l’import pel punt de recollida)
  • Pel llibres:
   • Llibreria Quaderns de les Borges Blanques
   • Lo Quiosc de Cervià de les Garrigues
   • Quiosc de Juneda
  • Per les roses:
   • Botigues de Talma a Juneda i les Borges Blanques (un vegada obrin, passat el confinament)
  • Rebuda al domicili particular de manera GRATUÏTA per totes les poblacions de les Garrigues.

En l'esmentada web, els lectors poden trobar un ampli ventall de gèneres, des de poesia emergent fins a llibres locals, passant per novel·les, conte infantil i periodisme. Destaquem l'antologia bilingüe de Màrius Torres Parallel Rivers, el recull d'articles d'Anna Sáez Batre records, el recull d'històries de catalans universals de David de Montserrat Els altres catalans, la reedició de la novel·la La cendra, del ponentí Guillem Viladot, i una infinitat de propostes que es poden triar i remenar a distància. 

 

Pel que fa a les roses solidàries de l’Associació Talma (4€/unitat), les botigues estan tancades i no poden vendre al públic a causa de l’estat d’alarma decretat. El justificant de la compra online servirà com a val bescanviable per qualsevol de les botigues de Talma una vegada s’aixequin les restriccions. Aquesta opció pretén donar suport a l’entitat garriguenca durant aquests dies tant durs.

 

Es recomana fer les comandes amb antelació per tal de poder preparar-les de manera que puguin arribar a temps pel dia de Sant Jordi.