Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

PROJECTE HABITATGES BUITS

PROJECTE HABITATGES BUITS

El Consell de Joves de les Garrigues ha creat el PROJECTE D'HABITATGES BUITS, per fer front al greu problema al que s'enfronta la nostra comarca com el despoblament i a l'hora la dificultat d'accés a l'habitatge per part dels joves tot i que als pobles hi ha moltes cases buides. A continuació adjuntem un formulari per a propietaris d'habitatges buits a Cervià de les Garrigues que vulguin participar en el projecte: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfngMugoUDwm12QLeMz5B_7yOLsph5JKQLFhiB2_75S1stxdg/viewform

NIT A LA FRESCA

NIT A LA FRESCA

Us informem que el proper divendres 24 de juliol, a les 22h i a la Plaça, hi haurà una nit a la fresca amb l’espectacle “Rumbesia”. És un recital de poesia fusionat amb rumba. Rumbesia parla sobre els sentiments i la seva relació amb les persones. Gira al voltant de: la llibertat, l’amor, la tristesa, la mort, la tendresa, ... però sobretot és un cant a la vida. El recital està format per deu poemes en els quals trobarem rumba, rumba catalana i el que definim com una rumba de bressol.

COMUNICAT DEL NIVELL DE PLA ALFA

COMUNICAT DEL NIVELL DE PLA ALFA

Es comunica que com a conseqüència de les actuals condicions meteorològiques, a partir de les 00:00 hores del dia 01 de juliol de 2020 s’actualitza el Pla Alfa en els següents nivells i comarques : Nivell 1 Àrea Regional de Lleida: NOGUERA, SEGARRA, URGELL, GARRIGUES i SEGRIÀ Àrea Regional de la Catalunya Central: ANOIA Àrea Regional de Tarragona: ALT CAMP i CONCA DE BARBERÀ Àrea Regional de Terres de l’Ebre: RIBERA D’EBRE i la TERRA ALTA

#AgafaElGuant. Infants i joves lliures de violències masclistes

#AgafaElGuant. Infants i joves lliures de violències masclistes

L’ Institut Català de les Dones posa en marxa la campanya #AgafaElGuant amb l’objectiu d’augmentar la protecció i seguretat d’infants, adolescents i joves davant les violències masclistes en l'actual realitat derivada per la crisi sociosanitària de la COVID19. Perseguim que infants i joves puguin identificar les violències que estan patint en les seves diferents manifestacions, apropar-los els recursos existents i promoure un espai virtual de suport i sororitat col·lectiu que trenqui el seu aïllament.

CIRCULAR COVID-19 - Cervià de les Garrigues

CIRCULAR COVID-19 - Cervià de les Garrigues

Des de l’Ajuntament ens dirigim a vosaltres després de les mesures urgents que ha decretat l’estat espanyol pel tema del coronavirus. Ja fa una setmana que ens van avisant que aquest contagi podria anar a més. Per això, i després de l´allau de contagis dels últims dies, hem de prendre les mesures oportunes que ens demanen els nostres governants, perquè volem que tots ens en sortim sans i estalvis.

Document Actions