Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

NIT A LA FRESCA

NIT A LA FRESCA

Us informem que el proper divendres 24 de juliol, a les 22h i a la Plaça, hi haurà una nit a la fresca amb l’espectacle “Rumbesia”. És un recital de poesia fusionat amb rumba. Rumbesia parla sobre els sentiments i la seva relació amb les persones. Gira al voltant de: la llibertat, l’amor, la tristesa, la mort, la tendresa, ... però sobretot és un cant a la vida. El recital està format per deu poemes en els quals trobarem rumba, rumba catalana i el que definim com una rumba de bressol.

COMUNICAT DEL NIVELL DE PLA ALFA

COMUNICAT DEL NIVELL DE PLA ALFA

Es comunica que com a conseqüència de les actuals condicions meteorològiques, a partir de les 00:00 hores del dia 01 de juliol de 2020 s’actualitza el Pla Alfa en els següents nivells i comarques : Nivell 1 Àrea Regional de Lleida: NOGUERA, SEGARRA, URGELL, GARRIGUES i SEGRIÀ Àrea Regional de la Catalunya Central: ANOIA Àrea Regional de Tarragona: ALT CAMP i CONCA DE BARBERÀ Àrea Regional de Terres de l’Ebre: RIBERA D’EBRE i la TERRA ALTA

#AgafaElGuant. Infants i joves lliures de violències masclistes

#AgafaElGuant. Infants i joves lliures de violències masclistes

L’ Institut Català de les Dones posa en marxa la campanya #AgafaElGuant amb l’objectiu d’augmentar la protecció i seguretat d’infants, adolescents i joves davant les violències masclistes en l'actual realitat derivada per la crisi sociosanitària de la COVID19. Perseguim que infants i joves puguin identificar les violències que estan patint en les seves diferents manifestacions, apropar-los els recursos existents i promoure un espai virtual de suport i sororitat col·lectiu que trenqui el seu aïllament.

CIRCULAR COVID-19 - Cervià de les Garrigues

CIRCULAR COVID-19 - Cervià de les Garrigues

Des de l’Ajuntament ens dirigim a vosaltres després de les mesures urgents que ha decretat l’estat espanyol pel tema del coronavirus. Ja fa una setmana que ens van avisant que aquest contagi podria anar a més. Per això, i després de l´allau de contagis dels últims dies, hem de prendre les mesures oportunes que ens demanen els nostres governants, perquè volem que tots ens en sortim sans i estalvis.