Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

Salutació

Mercè.PNGBenvinguts i benvingudes a la pàgina WEB de l´Ajuntament de Cervià de les Garrigues, una eina de consulta avui en dia indispensable per a donar-nos a conèixer arreu.

Cervià ha estat fundat l´any 1202. Actualment el nostre cens es de 648 habitants. L´any 2013 es va complir el centenari de l´edifici del nostre ajuntament,  una construcció modernista que es admirada per tothom qui el ve a visitar.   

Tenim un peculiar paisatge format per boscos de pins, alzines, romers etc. Si us endinseu en ell podeu trobar una tranquil·litat que no us deixarà indiferents i on, de ben segur, us agradarà tornar-hi. També hi tenim muntanyes que ens fan gaudir d´unes vistes precioses de tot el poble i de les serres de La Llena i Montsant. El nostre poble es bàsicament agrícola i els conreus estan formats principalment per oliveres centenàries que ens donen un oli verge extra groc i verd d´immillorable qualitat, mes ben dit el millor oli del mon, també tenim plantades d´ametllers, i no ens podem deixar les nostres cabanes de volta (típica construcció garriguenca), antigament construïdes pels nostres avantpassats pagesos per a sopluig als nostres camps, i la majoria de les quals a la actualitat estan perfectament conservades i en ús.

Els nostres serveis, piscines municipals, La sala on es fan tota mena d´activitats, ball, conferències, teatre, cinema etc.  També podeu trobar-hi botigues de queviures, pastisseria, quiosc, sabateria, estanc, perruqueria, bars i restaurants, un dels quals de renom mes enllà de la nostra comarca, i no ens podem deixar la nostra Cooperativa del Camp, on hi ha a la venda el nostre producte mes preuat i que us recomanem vingueu a provar el nostre oli Verge Extra.

Som un poble actiu per excel·lència, i on totes les entitats i ajuntament junts, preparem diferents activitats durant tot l´any. Però la nostra festa més gran és la Festa Major de Sant Miquel que es celebra l´últim cap de setmana de setembre i  on esteu tots convidats.

Com alcaldessa us convido a visitar-nos i ben segur es podreu sentir com a casa vostra.

 

Mercè Rubió i Carré

Alcaldessa de Cervià de les Garrigues