Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitats

Club de Lectura Infantil i Juvenil Club de Lectura Infantil i Juvenil

La Biblioteca Pública de Cervià de les Garrigues, conjuntament amb l'Ajuntament de Cervià i amb el suport del Servei de Lectura Pública de Catalunya impulsa el Club de Lectura dirigit a infants i joves a la Biblioteca Pública de Cervià, conduïts per l'equip de la Biblioteca de Cervià. ​ Serà un Club de Lectura dividit en 3 franges d'edat:

Hora del conte Hora del conte

Activitat programada per a fomentar i crear un l’hàbit lector entre els nens i nenes de Cervià. Es fa el penúltim divendres de mes entre setembre i juny.

Bibliocursa Bibliocursa

Aquesta activitat de promoció a la lectura dirigida al infants i joves que han cursat de 1r a 6è de primària, és una de les activitats estrella de l'estiu.

Visites escolars Visites escolars

Anualment es programen visites escolars destinades a tots els nens i nenes de l'escola "El Cérvol" de Cervià. Un dels nostres objectius és fomentar la lectura i crear l'hàbit d'ús d'aquest equipament.

Exposicions Exposicions

Durant l'any s'organitzen diferents exposicions de temàtiques molt variades.

CODE CLUB CODE CLUB

És un taller adreçat a infants de 9 a 12 anys que es realitza durant un trimestre, de març a maig de 2020, tots els dijous de les 18:30h a les 20:00h amb la intenció de dotar als inscrits de les eines necessàries per iniciar-se al món de la creació de videojocs, animacions, web, etc. aprendràn a fer-se el seu propi joc d'ordinador amb l'assessorament d'un voluntari especialitzat en el tema.

TALLER FICCIÓ DIGITAL TALLER FICCIÓ DIGITAL

La Biblioteca Pública de Cervià de les Garrigues, amb el suport de l'Ajuntament de Cervià impulsa un Taller/Club de Ficció Digital dirigit a joves de més de 8 anys.

Document Actions