Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitats

La Biblioteca Pública de Cervià de les Garrigues, conjuntament amb l'Ajuntament de Cervià i amb el suport del Servei de Lectura Pública de Catalunya impulsa el Club de Lectura dirigit a infants i joves a la Biblioteca Pública de Cervià, conduïts per l'equip de la Biblioteca de Cervià. ​ Serà un Club de Lectura dividit en 3 franges d'edat:

Activitat programada per a fomentar i crear un l’hàbit lector entre els nens i nenes de Cervià. Es fa el penúltim divendres de mes entre setembre i juny.

Aquesta activitat de promoció a la lectura dirigida al infants i joves que han cursat de 1r a 6è de primària, és una de les activitats estrella de l'estiu.

Anualment es programen visites escolars destinades a tots els nens i nenes de l'escola "El Cérvol" de Cervià. Un dels nostres objectius és fomentar la lectura i crear l'hàbit d'ús d'aquest equipament.

Durant l'any s'organitzen diferents exposicions de temàtiques molt variades.

És un taller adreçat a infants de 9 a 12 anys que es realitza durant un trimestre, de març a maig de 2020, tots els dijous de les 18:30h a les 20:00h amb la intenció de dotar als inscrits de les eines necessàries per iniciar-se al món de la creació de videojocs, animacions, web, etc. aprendràn a fer-se el seu propi joc d'ordinador amb l'assessorament d'un voluntari especialitzat en el tema.

La Biblioteca Pública de Cervià de les Garrigues, amb el suport de l'Ajuntament de Cervià han creat un Club de Ficció Digital dirigit a joves de més de 8 anys.

"La cháchara" és un taller creat i pensat per a contar històries i després aprendre a escriure-les.

Taller sobre les tecnologies de la informació i comunicació adreçat a adults amb ganes de perdre la por a les tecnologies i obtenir eines perquè ens facin més fàcil el dia a dia.

Club per adults de descoberta del gènere del llibre i l'àlbum il·lustrat. Coordinat pel responsable de la Biblioteca.