Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

IL·LUSTREM ELS DIMECRES

Club per adults de descoberta del gènere del llibre i l'àlbum il·lustrat. Coordinat pel responsable de la Biblioteca.

La intenció és donar a conèixer al públic de la biblioteca aquests llibres tan especials. Els llibres o àlbums il·lustrats que combinen codi visual i lingüístic i cadascun d’ells ofereixen moltes possibilitats i sovint els tenim encasellats com llibres per a públic infantil. Volem demostrar que van molt més enllà i ens podem trobar veritables obres d'art i extreure'n unes lectures meravelloses!

Amb aquesta activitat, a la Biblioteca Pública de Cervià pretén ajudar al públic adult a observar els llibres il·lustrats, tots els elements que el conformen i que en tot el seu conjunt ens expliquen una història. Al llarg de les diferents sessions, podran reconèixer les diferents classes de llibres il·lustrats: els imatgiaris, els llibres joc, narratius i no narratius... i podran descobrir les diferents anàlisis que se’n poden fer.

L’activitat es dur a terme els primers dimecres de cada mes de 2/4 de 4 a les 4 de la tarda, coincidint amb el moment en què les mares i pares deixen els fills a les escoles i els adults es relaxen amb un té o un cafè!