Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LABORATORIS DE LECTURA: EXPEDIENT PANXA PLENA

La Biblioteca durà a terme dues sessions del laboratori de lectura "Expedient panxa plena: el cas del llop ferotge" destinades a les famílies de Cervià, amb infants de 5 a 12 anys.

Què es un laboratori de lectura?

El laboratori de lectura en família és un espai de creació on convidem les famílies a experimentar al voltant de la lectura. És el primer cop que es realitza una activitat d'aquest estil a la Biblioteca de Cervià.

Què ha passat?

Fa mesos que la policia treballa en el cas d'en Panxa Plena, un llop ferotge. Les seves accions terribles tenen atemorida tota la població. L'equip d'investigació és cridat a col·laborar en un dels casos més complexos de les darreres dècades: anàlisi de proves, entrevistes a testimonis, escorcolls… Tot és a punt per capturar el personatge més buscat de tota la Literatura Infantil i Juvenil.

Activitat adreçada a famílies amb infants a partir de 5 anys.

Els objectius principals d’aquest laboratori son: analitzar com es tracta la figura del llop en la literatura, conèixer alguns exemples de contes il·lustrats protagonitzats per aquest animal, i apreciar mitjançant l’experiència l’enginy i creativitat d’alguns autors per aproximar-nos a les històries clàssiques.

Us podeu inscriure en alguna de les dues sessions programades dirigides pel personal de la biblioteca:

- Per telèfon i whatsapp: 973 17 82 73

- Presencialment en l'horari d'estiu

- Omplint el FORMULARI

Equipaments relacionats

Biblioteca Pública de Cervià de les Garrigues