Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inici de la 9a Bibliocursa

Aquesta activitat de promoció a la lectura dirigida als infants i joves que han cursat de 1r a 6è de primària, és una de les activitats estrella de l'estiu.

A la 8a Bibliocursa es proposa als infants i joves inscrits llegir 5 contes, 1 còmic i 1 revista adients a la seva edat i resoldre 1 joc.

Aquest any hi haurà dos grups:

*Blaus I1.

*Vermells I2

El grup "BLAUS" i "VERMELLS" hauran d'escollir 3 paraules que descriguin el conte que s'han llegit i puntuar de l'1 al 3 segons el grau de satisfacció lectora. (No hauran de fer resum)

Al plafó de la biblioteca podreu anar seguint l'evolució dels participants durant tot l'estiu.

 Tenen temps durant tot l'estiu d'anar aconseguint les enganxines del carnet de la bibliocursa.

En aquesta EDICIÓ COMARCAL, hi haurà 4 nivells de dificultat:

1 FÀCIL

2 MITJÀ

3 SUPERIOR

4 PÒDIUM

Quan supereu un nivell obtindreu un obsequi a canvi.

Tots els participants que superin els nivells 3 i 4 rebreu una invitació per a la festa de la Bibliocursa, on hi haurà un berenar i sortejos de vals de descompte, espectacles, electrònica, llibres...) i un diploma. 

- Si no sabeu quins contes triar a la biblioteca trobareu una exposició amb alguns títols seleccionats per la 8a bibliocursa. Tots els llibres exposats es agafar en préstec i són recomanats per la bibliocursa.

Per qualsevol dubte i per comunicar-nos que us voleu apuntar a la 9a bibliocursa ens heu de trucar al telèfon o enviar un whatsaap al: 973 17 82 73 o enviar-nos un correu a biblioteca@cerviadelesgarrigues.cat

Biblioteca Pública de Cervià de les Garrigues