Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LABORATORI DE LECTURA "MISSIÓ ODS"

Arriba a la Biblioteca Pública de Cervià un nou laboratori de lectura, "Missió ODS". Es faran dues sessions dirigides a famílies i una visita escolar.

Els lectors d’entre 5 i 12 anys, acompanyats de les seves famílies, són reptats a salvar el món en el laboratori de lectura titulat “Missió ODS”!

Es celebraran dues sessions dirigides el dimarts 12 de març i dimecres 13 de març a les sis de la tarda a la biblioteca.

És una activitat de l’Ibbycat-Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil que arriba a Cervià amb el suport del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

En aquest cas, els nens i nenes participants hauran de seguir les instruccions d’una andròmina estranya amb un missatge important i uns codis secrets per desxifrar. Per mitjà de contes i àlbums il·lustrats, es reflexionarà sobre els objectius de desenvolupament sostenible en un espai de conversa en família sobre aquells aspectes que cal millorar, revertir i transformar del dia a dia.

Es necessari inscripció prèvia:

És pot fer presencialment a la biblioteca, per correu electrònic a biblioteca@cerviadelesgarrigues.cat, o bé per telèfon/WhatsApp al 973178273.

US HI ESPEREM! 

HEM DE SALVAR EL MÓN!

Biblioteca Pública de Cervià de les Garrigues