Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1er Concurs de Dibuix del Dia Mundial de la Poesia

La Biblioteca Pública de Cervià de les Garrigues juntament amb l’Ajuntament de Cervià, convoquen el 1er Concurs de Dibuix del Dia Mundial de la Poesia adreçat a tots aquells infants que cursin primària a l’escola “El Cérvol” de Cervià, amb la finalitat d'atansar la lectura de poesia als infants i joves de l'escola en motiu de la commemoració promoguda per la Institució de les Lletres Catalanes.

CARTELL
CARTELL

DIVENDRES 12 MARÇ 2021

BASES:

- Es podran presentar fins a un màxim de 3 dibuixos per participant. Comptarà com una sola participació al sorteig.

- S’estableix com a premi una dotació de material escolar i llibres valorats en 30€ per categoria.

- L’elecció del guanyador/a dels 3 premis corresponents a cada curs de primària, es decidirà en forma de sorteig, que es realitzarà de forma pública a les xarxes socials de la Biblioteca, mitjançant una eina informàtica que seleccionarà de forma aleatòria, entre tots els participants presentats, el guanyador/a.

- S'ha de presentar el dibuix juntament amb el poema escollit per l'infant/jove. (Us podeu descarregar el full adjunt per la presentació o bé us el donarem imprès a la biblioteca)

- Si no sabeu on trobar-ho, a l'escola i la biblioteca us podem orientar i donar poemes per participar-hi. També podeu venir a fer-ho a la biblioteca!

- TENIU TEMPS FINS AL DIVENDRES 26 DE MARÇ PER PRESENTAR ELS VOSTRES TREBALLS

Fitxers adjunts