Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada amb Núria Pradas

El dia 24 de novembre el Grup de Lectura de Cervià va gaudir d'una conversa amb l'autora Núria Pradas, guanyadora del Premi Ramon Llull de les Lletres Catalanes 2020, de forma virtual.

DIMECRES 25 NOVEMBRE 2020

Vàrem desgranar durant més d'1 hora tots els temes, personatges, trames etc de l'obra "Tota una vida per recordar" que ens havíem llegit durant el mes.

També varen gaudir de la xerrada companyes d'altres biblioteques de Les Garrigues, com Borges Blanques, Castelldans i l'Albagés.

Va interessar molt el tema central de la novel·la, els estudis d'animació als anys 30, amb una protagonista femenina com és la Sophie Simmons, que es troba les portes tancades pel fet de ser dona. 

Gràcies a la seva autora, la Núria, que ens va explicar meravellosament bé el procés creatiu i de recerca històrica que comporta escriure una novel·la com aquesta vàrem poder copsar millor molts altres aspectes.

Gràcies a la Institució de les Lletres Catalanes per patrocinar aquest acte dins el programa "Lletres en viu" i apropar-nos aquestes importants autores de casa nostra!

Galeria d'imatges