Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Noticies

1er Concurs de Dibuix del Dia Mundial de la Poesia

1er Concurs de Dibuix del Dia Mundial de la Poesia

La Biblioteca Pública de Cervià de les Garrigues juntament amb l’Ajuntament de Cervià, convoquen el 1er Concurs de Dibuix del Dia Mundial de la Poesia adreçat a tots aquells infants que cursin primària a l’escola “El Cérvol” de Cervià, amb la finalitat d'atansar la lectura de poesia als infants i joves de l'escola en motiu de la commemoració promoguda per la Institució de les Lletres Catalanes.

DONACIÓ DE NOUS VOLUMS D'"EL CÉRVOL"

DONACIÓ DE NOUS VOLUMS D'"EL CÉRVOL"

L'Associació Cultural "El Cérvol" de Cervià de les Garrigues ha fet donació de dos volums que comprenen els exemplars de la revista local de l'any 2017 fins al 2020. A la Biblioteca Pública de Cervià podeu consultar tots els números de la nostra revista des del 1973. Gràcies a tota la Junta per facilitar la consulta de la història del nostre poble a tots els cervianencs i cervianenques que així ho desitgin.

Festa de la Bibliocursa

Festa de la Bibliocursa

El passat dissabte dia 9 de novembre es va celebrar a la Biblioteca de Cervià la Festa de cloenda de la 5a Bibliocursa, el repte lector estrella de l'estiu entre els infants de 6 a 13 anys. L'acte que va començar a les 17:30h va estar marcat per l'entrega de premis i diplomes a tots els infants participants i l'event finalitzà amb un berenar per tots els assistents. Felicitats a les sis lectores, l'Ares i l'Ariadna Jerez, la Cristina Benítez, l'Ariadna Melero, la Ítziar Rubió i la Carla Álvarez, per assolir aquest repte lector. Fins a l'any vinent.

Document Actions