Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FONS

El fons total de la biblioteca és d’aproximadament 6.400 documents, distribuït de la següent manera: 

  • Més de 3.400 llibres sobre temes diversos: novel·la, viatges, ciència, informàtica, cuina, contes infantils, novel·les juvenils, etc.
  • Més de 2.000 llibres de la secció infantil, fins a 12 anys (inclou ficció i no ficció)
  • Aproximadament uns 30 títols de revistes.
  • Uns 300 vídeos: documentals i pel·lícules.
  • Més de 60 jocs de taula.
  • Podeu consultar en línia tots els documents de la nostra biblioteca, i també renovar els vostres préstecs a través del vostre espai personal del catàleg ARGUS.

Del nostre fons destaquem:

  • Lectura fàcil, adaptació de diferents textos a les necessitats especials de les persones amb dificultats visuals.
  • Racó dels pares i les mares, tota classe de documents relacionats amb l'entorn de l'infant i la criança (salut, alimentació, creixement, educació...)

Centre d’interès, tenim identificats aquells materials que compleixen una característica en comú, i creiem que són d’interès pels nostres lectors i lectores. Anualment anem adquirint nous llibres que van alimentant-los, tenim especial cura amb les reedicions de llibres descatalogats. Sobretot en trobarem al fons infantil però també en el fons d'adult, tan en el de ficció com no ficció.

Els centres d'interès ens ajuden a cercar de forma més fàcil aquests llibres (sobretot) que tenen un aspecte en comú.

Col·lecció local

En aquesta secció trobareu documents que s’han editat  de la comarca de les Garrigues i en especial de la població de Cervià. Com també el material escrit per autors i autores amb un lligam especial amb el nostre poble, sigui perquè hi han nascut o perquè hi ha fet vida.

La nostra biblioteca està ubicada a un extrem de la Vall del Riu Set i la col·lecció local també està impregnada de les particularitats d’aquesta vall; conservant els documents que s’han editat sobre ella,  sobre els seus pobles i la seva gent.