Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei de Préstec a Domicili

El Servei de Préstec a Domicili és un servei gratuït que ofereix la Biblioteca Pública de Cervià de les Garrigues a persones majors de 65 anys, o persones amb dificultats físiques per desplaçar-se (temporal o permanentment) o malalts residents a la nostra població.

Posem a la teva disposició llibres, revistes i DVD's. Podeu tenir els documents escollits durant 30 dies amb possibilitat de renovar fins a dues vegades, sempre i quan cap altre usuari no l’hagi reservat o no hagi passat la data de retorn.

 

Com sol·licitar-lo?

Has de disposar de carnet de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya i posar-te en contacte amb la Biblioteca per telèfon o WhatsApp al 973 17 82 73, al canal “Pregunta a la Biblioteca” de l’aplicació Tellfy o bé per correu electrònic a biblioteca@cerviadelesgarrigues.cat i indicar els materials que vols en préstec.

Si no saps quins llibres, revistes i/o DVD’s vols, nosaltres et podem aconsellar i ajudar en la teva tria.

prestec-domicili.jpg

També pots demanar documents que no tenim al nostre fons a través del Préstec Interbibliotecari i en una setmana t’ho portem a casa.

 

*Si no tens carnet de biblioteca sol·licita’l també per telèfon, correu electrònic o bé omplint el FORMULARI.

 

La Biblioteca et confirmarà la teva petició l’endemà de la sol·licitud i t’informarà de l’hora aproximada del servei al teu domicili. El repartiment a domicili es farà els divendres de les 9:00h a les 10:00h.

De la mateixa manera, quan calgui fer una devolució ens podeu avisar al telèfon 973 17 82 73 i vindrem a casa vostra a recollir-vos el document.

 

Si tens algun dubte pregunta’ns .