Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FES-TE EL CARNET DE LA BIBLIOTECA

carnet_biblioteques.jpg

  • És un carnet únic, per tant, amb ell podràs accedir als serveis i/o préstec a qualsevol Biblioteca Pública de Catalunya, així com descomptes en diferents equipaments d'àmbit cultural com ara, el TNC, Palau de la Música, CaixaForum, MACBA... 
  • En el cas dels menors de 14 anys caldrà que vinguin acompanyats de pare, mare o tutor legal i que aquest signi les autoritzacions corresponents.
  • En cas de pèrdua del carnet cal comunicar-ho a la Biblioteca (mentre no es comuniqui el lector és el responsable dels documents prestats amb el seu carnet). Si la pèrdua no es pot justificar documentalment (denúncia oficial), caldrà que l’usuari aboni la quantitat d’1 € per a fer el carnet nou.
  • Un cop el carnet estigui disponible, ens posarem en contacte amb tu per tal que el passis a recollir personalment per la biblioteca.
  • Hauràs de presentar el teu DNI (o qualsevol altre document oficial) per acreditar la teva identitat.

📣 Si ja tens el carnet de la xarxa Biblioteques de Catalunya, no cal que te’n facis un de nou. Pots utilitzar-lo a la nostra biblioteca.

Omple el següent formulari per sol·licitar el teu carnet:

(*) Els camps marcars amb un asterisc són obligatoris.


Les dades personals que conté el formulari podran ser incloses en un fitxer per al seu tractament per la Biblioteca Pública de Cervià, en l’ús de les funcions pròpies que té atribuïdes, i es podrà dirigir a la mateixa Biblioteca per a exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, segons disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre , de Protecció de Dades de Caràcter Personal (BOE Núm. 298, de 14/12/99).