Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

RESERVA DOCUMENT DESCONFINAMENT

En un inici NO hi haurà accés lliure a les instal·lacions de la biblioteca per part dels usuaris i només es posarà en marxa el servei de préstec i de devolució de documents.

Els passos que heu de seguir per efectuar la vostra reserva son:

1. Cerqueu el document (del nostre fons) que us interessa. Ho podeu fer mitjançant:

- El catàleg Argus (cliqueu per veure enllaç). Si el tenim a Cervià us apareixerà a la llista. (només susceptibles de préstec els d'estat "disponible")

- O bé us poseu en contacte amb nosaltres a través del telèfon 973 178 273 (els dilluns i dijous de 17:30h a 20:00h i els dimarts, dimecres i divendres de 10:00h a 12:00h) i us informarem dels documents i del seu estat.

- O per correu electrònic a l'adreça: biblioteca@cerviadelesgarrigues.cat

* No hi haurà limit de documents per préstec. 

2. Un cop escollits els títols que us interessen heu d'omplir el següent formulari amb les dades sol·licitades a continuació.

3. Ens posarem en contacte amb vosaltres a través del telèfon que ens heu facilitat per concretar el dia i hora de la recollida del material sol·licitat, el qual ja el tindreu preparat en una bossa personal. 

Per qualsevol dubte no dubteu en posar-vos en contacte amb la vostra biblioteca per telèfon / correu electrònic o al portal web. 

*Les dades personals que conté el formulari podran ser incloses en un fitxer per al seu tractament per la Biblioteca Pública de Cervià, en l’ús de les funcions pròpies que té atribuïdes, i es podrà dirigir a la mateixa Biblioteca per a exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, segons disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre , de Protecció de Dades de Caràcter Personal (BOE Núm. 298, de 14/12/99).

Document Actions