Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rutes

En aquesta secció trobareu totes les rutes geolocalitzades que es poden dur a terme en el terme municipal o pels voltants de Cervià.

Ruta de Cervià de les Garrigues al poblat de les Besses

L'antic poble de les Besses va ser abandonat després de la guerra de Successió, quan els seus habitants es van traslladar a l'actual de Cervià de les Garrigues. L'excursió descobreix l'antic castell, en ruïnes, les restes dels seus vells habitatges, del molí medieval i l'església romànica restaurada de Santa Maria de les Besses. Ruta senyalitzada.

Llegir Més

Ruta del Camí dels Set Sentits de Marta Pruna

Ruta que et portarà a descobrir diferents accions a la natura realitzades per l'escultora Marta Pruna, així com el seu taller. Al llarg del recorregut podeu gaudir del paisatge i en èpoques de pluja us acompanyarà el so de l'aigua del Riu Set.

Llegir Més

Itinerari guiat de Cervià a la punta dels Marquesos

Aquest itinerari senyalitzat us guiarà des de Cervià fins a la punta dels Marquesos, una excel·lent talaia, on podreu gaudir d’una panoràmica magnífica de la plana lleidatana, de les serralades prepirinenques i dels Pirineus i de bona part de la meitat sud de la serralada Prelitoral catalana, en concret, de les serres de Prades, del Montsant, de la Llena i del Vilobí. En un dia clar, també podreu distingir-hi la muntanya de Montserrat.

Llegir Més

Ruta Coves de l'Heura i Ravalenc-Comellar del Frare

Es tracta d’una cova de grans dimensions i d’un sender habilitat exclusivament per a vianants i pel qual no poden circular ni vehicles ni bicicletes.

Llegir Més